3,6

En vecka = - 3,6 kilo!!

Det har varit värt att vara lite hungrig!


VLCD

I morgon har det gått en vecka sedan jag började äta soppor. Det betyder att det bara är 3 veckor kvar. Ska bli spännande att se vad vågen visar imorgonbitti. Har dock varit dålig på att träna så jag håller förväntningarna nere. Är hungrig och sugen till och från men det går ändå bättre än väntat. Imorgon är det alltså ny vecka och nya tag!!


Kompisar


Lilla Si & Glassgubben


Proffsshopping del 2


Ursvik

I förmiddags åkte vi till Ursvik och gick en promenad i spåret. Det var länge sen jag var där. Platsen ger mig lite småångest efter alla mil jag sammanlagt sprungit, alla grodhopp jag hoppat och alla uppförsbackar jag tränat intervaller i där. Men det var inget sånt idag, det vara bara, jag, Calle och Levis och den fridfulla skogen. Okej, det var kanske en lite förskönad bild för Levis var tokig i kopplet, det luktade så gott överallt!


Fyllekatter


Weise

Han är populär, det måste man ge honom....


Proffsshopping del.1


Jises


Bortglömda bilder!

Det var länge sen vi fotade med vår fina stora kamera. Iphonen ligger, eller för min del låg, alltid närmast till hands när man ska fota. Idag hittade jag lite gamla bilder som jag helt glömt bort att jag tagit med kameran. Bland annat på Pelles första dag hemma och en mysig vårdag i systers trädgård.


Vi är vuxna och mogna, javisst!


Just an ordinary supper

Levis i mitten såklart!


0,8



Desperationen har sagt sitt. Nu bantar jag med hjälp av soppor ett tag.  Tredje dagen idag och jag har redan tappat 0,8 kilo. Yeay! Detta är en kortsiktig lösning som förhoppningsvis ska leda till en långsiktig viktnedgång och att jag sedan stannar på en trivselvikt. Inget mer unna -sig-varje-dag-för-att jag-är så-duktig!


Festen


Saturday morning



Två sjöar runt - bra start på dagen!


Sista bilden...

...kvällen innan jag tappade den.


Åh så tråkigt det är att vänta!


Semester?

Nu har det gått nästan fyra dagar sen jag tappade telefonen. Jag tycker det går bra, det är faktiskt rätt skönt utan. Inte så att jag inte vill ha tillbaka den, men så här för några dagar är det befriande. Dock blir man lite handikappat. Calle tyckte jag skulle ringa Trygg-Hansa idag. Jag anmälde förlusten i tisdags på nätet men det händer inget i ärendet så han tyckte jag skulle ringa och höra hur lång tid det brukar ta. Absolut tänkte jag! Nästa sekund kom jag på att jag inte kan ringa eftersom jag inte har en telefon. Och det är ju 2011 och vi är under 30, vilket betyder att vi inte har hemtelefon heller. Skype finns visserligen men senast jag skulle ringa genom det kostade det pengar och det vill man ju inte. Så vi får helt enkelt avvakta och jag får njuta av att ha telefon-semester ett tag till.

Till Calle...

...ännu ett tradera-paket!


P-fest

I morgon är det personalfest med jobbet. Det kan bli allt i från katastrof till succé, jag har varit med om båda. När jag ändå är inne på gamla bilder kan jag passa på att visa denna gamla bild som jag också hittade på facebook för ett par veckor sedan. Den är tagen för nästan exakt 4 år sen när vi hade personalfest på Junibacken. Det var succé, året efter var lamt, liksom förra årets, så nu hoppas jag på att det ska bli riktigt roligt imorgon. Bilder från morgondagen kommer, såvida inte jorden går under imorgon som indianerna tror.




Grease-tema!!


Dåtid

Herregud! Titta vad jag hittade på Facebook! En väldigt gammal bild på en alldeles för smal Sandra. Jag tror jag är runt 20 och att bilden är tagen på ett kick-off läger med innebandyn. Jag känner knappt igen mig och är igentligen inte helt säker på att det verkligen är jag. Men käken och näsan är skrämmande likt. Och hårfärgen.


Nöjd

Kvart i sju imorse stod jag utanför porten redo för att gå mot gymmet för andra gången denna vecka. Hur nöjd var inte jag med mig själv?! En timmes träning följdes av 1 timme och 15 minuters promenad med Levis. Klockan tio var jag färdigduschad och klar och redo för en god LCHF-frukost. Underbar start på dagen. Mindre underbart är det att jag har tappat min iphone. Fråga mig inte hur det gick till, jag brukar alltid ha koll på mina värdesaker och jag har aldrig tappat en mobil förut, men någon gång ska väl vara den första. Lite typiskt att det skulle ske med den dyraste mobilen jag haft. Men men, materiella ting är inget att gråta över.

Plötsligt händer det...


Ishockey

Levis får inte ligga i soffan på landet eftersom mamma är allergisk. Han var såklart väldigt missnöjd över det under helgen, men igår låg han åter igen i sin egen soffa och tittade på ishockey.


Fina killar!


Levis - en stilstudie


Landet

Helgen bjöd inte, som vi trodde, på sol och värme. Men det har varit mysigt ändå och framför allt otroligt skönt att komma bort lite. Levis var nog ändå den som njöt mest, han älskade att vara på landet. Han har ju inte varit där sen förra sommaren, och då var han ju bara en liten plutt. Glädjen visade sig främst nere vid sjön där han sprang som en dåre, precis som han gjorde i somras. Fram och tillbaka, fram och tillbaka.
Ett litet dopp bjöd han på också, men ett räckte, de 17 graderna i vattnet var lite för kallt tyckte han. Utöver promenader med Levis hälsade vi på de ofantligt söta lammungarna, slappade och åt underbar mat, bland annat grillat och rabarberpaj! Snart är sommaren här och då åker vi definitivt tillbaka!


Helgläsning

I eftermiddag åker vi till landet. Vi hoppas självklart på fint väder så vi kan sola och grilla på altanen. Tyvärr ser det inte så lovande ut just nu. Men det ska oavsett väder bli väldigt skönt att komma bort ett par dagar. Levis ska få springa lös och kanske till och med bada. Imorse var jag och köpte lite helgläsning som avkoppling. Tatueringstidning till Calle och tjejtidning till mig. 
(Läsning = titta på bilder)


Frukost


Dagens

Dagens promenerande...  5,77 + 2,77 + 5,88 = 14,42 km


Kvällspromenad


LCHF - krämig köttfärsgratäng



Supergod!!!


Calle på jobbet


Träning

Provträningen i fredags fick mig att köpa ett träningskort. Nu har jag tränat tisdag och onsdag och det känns mycket bra! I dag vilar jag kroppen, den är mör! I dag började jag dagen med en 6 km lång promenad med Levis. När Calle slutat ska vi gå runt sjöarna igen. Målet är att ha gått en mil när dagen är över, precis som jag gjorde igår. Det långsiktiga målet? Minst 6 kg mindre till semestern.

Hipsta


Onsdag



Drygt en timme på gymmet. Promenad i gassande sol. Hämta Maja på förskolan. Lek i trädgården. Mys med Pelle. Vattenkrig. Familjemiddag. Ceasarsallad. Jordgubbar. 
Dagen avslutades med två sjöar runt.
Underbar onsdag!


Lilla gubben


En fullspäckad tisdag


Det blev en fullspäckad tisdag för min del. Började morgonen med tre timmars arbetet sen hem och ut med Levis. Lunch med Towe följdes av en en dryg timmes träning. Duscha, ut med Levis igen sen till stan och läkarbesök. Mötte upp Calle vid fem och hängde runt Stureplan en stund - kändes som hemma...
Till affären och handla mat, hem och laga och kika på fim och till sist en sista långpromenad med Levis igen.


Ny rutin?

1,5 timmes långpromenad innan läggdags.


God morgon!


Jag kan skälla...


Måndag


Lördag

Har jag sagt att jag älskar att ha ett köksbord. Har jag också sagt att det redan är fullt med saker som inte bör ligga där..

Nu är dagens arbetspass avklarat och jag dricker kaffe och äter choklad i väntan på att Calle ska komma hem.




Frisyr-inspiration någon?


Taggad


Ni kanske undrar varför jag ser så konstig ut? Det är för att jag är taggad. Då kan man se ut så där. Jag försöker också spänna de få muskler som finns i min högra arm, det syns dock inte på armen... Varför är jag då taggad? Jo jag ska gå ner och provträna på ett gym. Man kommer till en gräns för hur man tillåter sig att se ut. Jag passerade den för länge sen och nu när sommaren står inför dörren är det dags att göra något åt saken. Jag gör alltid allting i sista sekunden, så också detta, men det brukar lösa sig. Därför har jag en förhoppning om att även detta ska lösa sig och att jag ska kunna se någon skillnad på de 6? veckor jag har på mig till semestern. Wish me luck att jag ska tycka det ialla fall är lite roligt.

 


Tillbaka!

Efter vila och karantän från andra hundar är nu hostan borta och vi är tillbaka i hundgården. Tyvärr en hundgård utan hundar, men vad gör det när det finns en miljard olika dofter att lukta på?


Stjärnan


Check

Matbord - Check!


Host host

Lilla Si aka Levis har fått kennelhosta. Stackarn. Han är dock på bättringsvägen nu efter några dagar med ganska kraftig hosta. Djursjukhuset rekommenderade vila och korta promenader. Skittrist tycker Levis som trots hostan har hur mycket energi i kroppen som helst. Förhoppningen är ju att han ska vara helt frisk tills på onsdag då det är sista gången på kursen.


Rekommenderad vila till Levis... och matte!


RSS 2.0