War?

Med risk för att låta lite väl bitter i detta inlägg måste jag ändå, ännu en gång, konstatera att det krävs bara en enda dag på ICA för att förstå varför det är krig i världen.
Människor är inte kloka.
Jag hoppas jag aldrig ska bli en grinig kärring som klagar över allt!!!


Morgonmys

Förut var det bara kattena som hoppade upp i sängen för att väcka mig på morgonen.
Nu har Levis också börjat.


Hjälpsam


Min lilla kille

Under morgonpromenaden imorse kom jag på den briljanta idén att gå till mamma och dricka morgonkaffe. Klockan var ju "bara" halv tio när vi gick och Calle visade inga tecken på att vakna. Hos mamma fick jag även frukost och en massa inredningstidningar. Mycket sånt nu.

Ett par timmar senare vaknade Calle och vi möttes upp och gick till en stor hundgård vi inte varit i förut. Där träffade vi, bland andra, Morris, en Lagotto som Levis gick unghundskursend med. Precis när vi skulle gå kom det även en Portis. En hane på 8 år. Först trode jag det var en storpudel men det visade sig vara en väldigt stort portis på 26 kilo och 57 cm. Levis såg ut som en liten plutt i jämförelse. Även om Levis kommer växa till sig lite mer och få mer muskler med åldern kommer han aldrig att bli så där stor. Snart är det dags att åka till Zoo för vägning igen.


Lovely sunday

Sovmorgon. Långfrukost.  Bad. Inredningsinspiration. Långpromenad. Maja-häng. Handla mat. Tacos. Jönssonligan. Tupplur i soffan.
 En helt okej slapparsöndag.




Rävungen


Art


Morgonbus

När jag inte lyckas väcka Calle (vilket är ganska ofta) brukar jag ta hjälp av Levis.


Vackraste Levis


Bortskämda

Föregående helg blev vi riktigt bortskämda av våra föräldrar. Vi blev bjudna på middag både i lördags och i söndags. Dessutom bjöds det på oxfilé båda dagarna. Vi måste ha varit väldigt snälla. Igentligen är det väl vi som borde bjuda på middag efter all hjälp. Det får bli i nya lägenheten med vinstpengarna.


Älskling


Det är inte alltid han vill sitta still...


Brunch


At work

Det är inte ofta, men vissa dagar på jobbet är rätt softa...


Hjälpsam

Alla i familjen får hjälpa till när vi ska flytta.
Här är vi på väg att lasta av lite kläder hos mamma och pappa.


Uppmärksamhet tack!

- Mamma ska vi leka?


Såld!!

Nu är papprena påskrivna och därmed är denna lägenhet såld.
Fick betydligt mer än vad vi någonsin kunnat ana. Nu räcker pengarna både till att betala hela kontantinsatsen på lägenheten i Sundbyberg och till att måla om den och gör lite smårenoveringar.
Jag är glad och lättad!


Twittrande kärlek

Här är min artikel om Twittrande kärlek som jag skrev på igår.



Runt 46 procent av alla hushåll i Sverige är singelhushåll och för många människor är jakten på kärlek en stor del av livet. Tillvägagångssätten är många och sociala medier som dejtingsidor har under en tid varit ett populärt alternativ. Men nu tycks vinden ha vänt.  Har dejtingsidorna blivit passé och de mer moderna sidorna som Facebook och Twitter blivit de nya forumen för flirtande? Varför är det så?

Nog är det många som säger att de inte går ut på krogen för att flirta, men blir ändå besvikna när de går hem själva utan ett nytt telefonnummer i mobilen. Eller när de loggar in på dejtingsidan och inte fått något nytt intressant mail. Klyschan, när du minst anar det, kanske stämmer. Kanske är hemligheten att inte leta. Rätt vad det är ser du en bild på din väns vän på Facebook eller någon som twittrar intressant. Våga skicka ett mail! Hitta nya vägar till spännande möten och kanske en dag till kärleken.


En trend

Dejtande går som mycket annat i trender och när nya sociala medier föds ökar också möjligheten till kontakt mellan människor på nätet. Trenden nu kanske är att våga visa sitt rätta jag. Våga visa det dina vänner ser på din profil istället för att försöka formulera en säjande text om dig själv. Genom större dos personlighet kanske flirtandet är på väg till en ny nivå. En nivå där vi vågar oss ut på lite djupare vatten. Vågar fråga trots att vi inte vet om den vi frågar är ute efter samma sak. En flirt eller en dejt.


Skeptisk till dejtingsajter
Towe Mannegard är en av Stockholms singeltjejer som föredrar Facebook och Twitter framför de mer typiska dejtingsidorna. Hon är skeptisk till dessa och säger att hon har fördomar om att det bara är gamla och desperata människor där. Towe är en färggrann person, både i klädsel och i personlighet och det är svårt att se att denna tjej skulle vara blyg, men det är hon.

– Jag är för blyg för att gå fram till folk men jag vet att jag kan sticka ut ur mängden på nätet. Jag kan också uttrycka mig bra i text, så nätet blir det enklare och fegare alternativet.

Towes tips till andra som vill flirta genom Facebook och Twitter är att våga sticka ut och inte mata på med klyschor.  Att ha personlighet och göra något nytt för att inte bli en i mängden.

– Skriv hellre: ”Snygga skor, ska vi kela” istället för "god fortsättning, haft ett bra nyår?"

 

Mer seriöst
På Facebook är man sig själv vilket troligtvis gör flirtandet mer seriöst. Twitter är lite mer invecklat då många är hemliga och har avatarer. Men till skillnad från dejtingsidor finns det mer personlighet bakom varje presentation av människan bakom. Twitter är en plats där du dagligen luftar dina funderingar och åsikter, som någon annan sen kanske faller för. Är inte det en ganska fin tanke?

Towe har precis bytt telefonnummer med en kille som hon börjat flirta med på Twitter. Vad denna nya bekantskap leder till får framtiden utvisa. Towe själv beskriver det hela med ett enda ord. Ett ord som kort och gott säger ganska mycket om hennes inställning till internetflirtande.

– Skitbra

 

                                                                                                                              Av: Sandra Hellström


Finito

10 timmar senare!
Färdig! 
 
Fy tusan så skönt!


Paus

Godmorgon!

Här sitter jag framför datorn och klockan är bara strax efter åtta. Har paus i skrivandet nu, precis fyllt på min tredje kaffekopp. Tredje av mängder idag. Jag har examinationsdag och sitter och skriver om internetdejtande.
Gick upp med Calle imorse vilket betyder att jag redan varit uppe i två timmar. Kors i taket! Levis är fortfarande trött, han verkar tycka att det är lite för tidigt än, tror vi har gjort honom till en sömntuta. Han var dock inte trött när vi var ute för två timmar sen, då var han väldigt lycklig och sprang som en galning.

Nu var pausen över. På återseende!


Color


Carl Henrik


Hug


Tröttmössor

Så här pigga är vi här hemma just nu. Trots lite sovmorgon imorse somnade jag i eftermiddags och sov i 1,5 timme. Calle tar just nu sin tredje nap för dagen. Mitt i kaoset och stressen över visningen..


Buskul


Vänner


"Si kom. Kom Si"


PIZZA


The End


Nightwalk


Kusinbus


Heute

Idag har jag äntligen varit och klippt mig. Det var ett tag sen. Fick panik igår och var tvungen att hitta en klipptid redan idag. är alltid sån. Klipper mig sällan men när jag väl bestämt mig måste jag göra det direkt, utan betänketid. För visst är det så att när man väl bokat tid är håret ändå inte så hemskt som man först trodde. Dessvärre hade de strul med bokningarna så vi fick gå och ta en fika och komma tillbaka 1,5 timme senare. För det fick jag en extra hårkur som gjorde håret lent som sammet.


Garderoben

Det är flera som undrat vad vi gjorde av alla saker för att få det så städad och stilrent i lägenheten när fotografen var här.
 Här är svaret!


Fuffens


Bad


Levis får hoppa i badet ganska ofta nu för att få bort alla snöbollar som fastnar i pälsen.
Som ni ser tycker han det är så där halvkul...


Kom och köp!!



http://www.hemnet.se/beskrivning/1184245?r=3


Nytt år!

Några dagar för sent - som vanligt.
Större delen av nyårsafton tillbringades på jobbet. Den avslutades med oxfilé, potatisgratäng,svampsås och mousserande vin. Och till sist fyrverkerier. Gott nytt till er alla!!!


Snart ett minne blott

Här hemma varierar vi nu arbete med packning. Mycket som måste packas redan nu för att få det så stilrent som möjligt på bilderna som ska tas på tisdag. Blev just lite nostalgisk när jag tittade på gamla bilder på facebook. Denna togs strax efter att jag fick tillgång till min lägenhet i mars-april 2008. Snart är dock denna lägenhet ett minne blott. Känns både ledsamt och spännande att gå vidare.


RSS 2.0