Glad påsk!

Nu är ju förvisso påsken i stort sett över, sista helgdagen idag, men Glad påsk önskar jag er ändå! Bloggfrånvaron beror på att helg ofta är lika med jobb inom handels. Det är där pengarna finns och det är svårt att stå emot. Med undantag för onsdag och söndag ska jag nu kämpa mig igenom ännu en vecka på jobbet, men jag ska inte klaga, än så länge har det gått relativt smärtfritt. Idioter finns det ju gått om, även under påsken, men det rinner numer av mig som en gås.
I brist på annat...här är lite bilder från senaste veckan...


Levis var dålig i magen ett par dagar och fick fasta ett dygn. Stackarn var så hungrig att han till slut somnade vid matskålen. Men efter ris och morotspuré blev magen glad igen.


Födelsedag

Jag hade en underbar födelsedag igår. Fantastiskt väder och många gratulationer. Morgonen började på bästa sätt med frukost på sängen. Det följdes av promenad i solen med Levis och sen en snabbis förbi Towe som e sjuk.  Efter det ytterligare en promenad i solen och sen vidare för lite shopping. Kaffe i solen och sen lite bubbel på samma vis. Till sist blev det pizza och fika med vänner. Nu är det ett år till nästa gång. Då 29 år! Herregud! Men nu tar jag och njuter av att "bara" vara 28 i ett år.


Finaste morgonen


Moccamaster - första koppen!


28 år!!!

19 April 1983 föddes en liten tjej med  mörkt hår och sne näsa på Karolinska sjukhuset.
Det var jag.
Nu har det gått 28 år sen den dagen.
28 år!!!!

I alla fall...Grattis till mig!


Blommor


Det går fort nu...


Tack

Tack till alla som kom och firade mig igår.


Bad timing

 

Det är inte det här man vill ska hända när man precis är i början av ett stor-bak.


Lovely lördag

Tänkte överraska syster genom att gå dit på morgonpromenaden idag och tigga till mig fukost. Jag blev kvar hela dagen. Det var helt underbart väder! Fler vänner kom och till slut även Calle. Fler dagar som denna tack!


Alone

I morse åkte Calle på konferens med jobbet. Detta betyder att jag är alone ända fram tills imorgon. Det i sin tur betyder att jag ska sova själv för första gången sen...sen... jag inte minns när. Någongång i slutet av 2009?
Hur ska detta gå?
I dag har jag och Levis varit ute långa stunder i det härliga vädret. Blev så otroligt sugen på en öl i solen i eftermiddags, men det får vänta tills imorgon. Nu ska jag fortsätta hänga in kläder i garderoben. Det tar liksom aldrig slut...



5,78 km



Underbart vårväder!


Lillkillen idag


Höjd: 54-55 cm

Vikt: 18,6 kg


Kalas



19 April fyller jag (redan) 28 år!!
Detta ska firas med ett litet kalas på söndag.
Alla som vill är välkomna hit och fira med oss.
Vi ber er ha överseende med att lägenheten ännu inte är som den ska bli =)
Så runt 14 på söndag står bullarna framdukade och kaffet är upphällt i kannan.

Välkomna!


Årets första


Träning i solen


Tjuvkik

I går fick jag alltså nog och drog fram vår nya rakapparat. Jag ville så gärna kunna behålla pälsen och ha honom klippt som en ståtlig portis, men tovorna blev för krävande. Så nu är han alltså ännu mindre :) det enda som är kvar är svansen och huvudet, så tills ikväll ser han ut som en lampa.  Stort huvud och liten kropp. Kombinationen av att Levis inte ville sitta still och en matte som inte är helt van med att använda en rakapparat gjorde att resultatet är något ojämnt. Men det växer ut snart, huvudsaken är att tovorna nu är borta. Jag tror att han tycker det är rätt skönt.



Nu ska jag avsluta tvättstugan sen ska vi ta en långpromenad i det fina vädret.
Ska ta med löplinan också så ska vi träna inkallning på ängen.


Onsdag


Möte - Ikea - Hundkurs


Oh my god!


Någonting har hänt...


Frukttallrik


4,4 km


Busan


Vår


5,9 kilometer

Förutom den timlånga morgonpromenaden var jag och Levis ute på en ännu längre promenad nu mitt på dagen. Det underbara vädret var den främsta anledningen till långpromenaden men också för att jag idag laddade ner appen Runkeeper. Den visar hur långt du går, hur länge, hur många kalorier du förbränner och min/km. Att gå fort med Levis är inte helt lätt, så vi varvade långsamt "kisstempo" med lite raskare takt. 5,9 km på 1 timme och 27 minuter visar ju på det. Men då stannade vi också och lekte med en hund, samt att Levis fick tokfnatt på ängarna.

Nu när Levis fyllt ett år ska vi också börja utöka promenaderna så smått, han kräver det nu. Han har så mycket energi i sin lilla kropp som måste ut och det märks direkt när han inte fått utlopp för den. Men idag blev han verkligen trött och ligger nu utslagen på golvet bredvid mig.


Måndag


Söndag


Röda kinder

Jag får alltid röda kinder när jag är trött!
Nu är jag trött.
Tidig morgon och många timmar på jobbet har tagit på krafterna.
Sitter och dricker kaffe i väntan på att Calle ska komma hem och vi ska gå och köpa pizza.
Orka laga mat.


Tok!


Levis 1 år!!!!!


Idag fyller vår kille 1 år!
Tänk att den där lilla krabaten vi hämtade i somras blivit så stor.
Fortfarande vild som som sitt namn och som på bilden men något tovigare...


Ingen vanlig dag

Denna speciella dag började med tidigt uppstigning, latte och sol...


Precis just nu...

...sitter jag och försöker vara hård mot mig själv och rensa bland den stora högen jackor som förflyttat sig till soffan.
Levis är såklart med och hjälper till...


Här e jag!


Mera mat


Yoghurt med frysta bär och jordgubbe på toppen!
Bästa kvällmaten efter sent jobb.


Chorizofylld kycklingfilé


Brunch


Texas


Friday

Jag unnade mig en sovmorgon idag efter 8 dagars arbete. Borde gjort annat än att sova, men hur motiverad blir man av att vakna upp till denna gråa värld? Efter morgonpromenaden följde jag med Emma och Pelle till Bromma blocks. Nu mellanlandar jag hemma innan vi ska gå och möta Calle och handla frukost till imorgon.
I kväll ska jag och Calle gå ut och äta. Ska bli mysigt och förhoppningsvis GOTT! Det var inte igår vi var ute och åt tillsammans. När vi nu flyttat till denna restaurangtäta kommun måste vi ju också utnyttja det!

Grått Grått Grått


Yesterday all my troubles seemed so far away



Tillbringade kvällen hos syster med pannkakakor, lek och mys!


RSS 2.0