Målbrottet?


Telefonklotter

Jag stod och pratade i telefon på jobbet och upptäckte till min stora förskräckelse att jag utan att tänka hade skrivit ICA Maxi och gjort ett hjärta runt. Arbetsskada?


Killen med koll...


Jag "gliiider"


Väntan...

För ett år sen gick vi och väntade på att Levis skulle komma till världen. Vi var inne på vildnos.se flera gånger om dagen för att se om något hade hänt. Hoppades så innerligt att det skulle komma ut en liten hane som skulle bli vår. Jag saknar det lite, den där känslan av att längta och att vara så förväntansfull. Men nu är han här, sen snart 10 månader tillbaka och förgyller våra liv. Unghundsperioden är stundtals kämpig, men vi gör framsteg, sakta men säkert, trots en del bakslag ibland. Men jag har nog aldrig träffat en hund som är så glad som Levis, det är nästan vårt största problem, att han älskar allt och alla, att hälsa fint utan att hoppa och småbita är lite av hans svagehe.
Nu följer vi återigen Marias blogg då det är valpar på g igen, först chihuahuavalpar och senare kanske också portisar.
Det är nästan så att man blir lite sugen...



Levis just nu!


Kungen av parken


Calle - Pelle - Maja


Morgonpromenad


Vår?

Ja det kändes som det i fredags i alla fall då jag invigde conversen för i år. Så lätt det var att gå! I morse åkte snöskorna på igen, men jag ser att solen skiner så förhoppningsvis försvinner snön lika fort igen som den kom.


Pelle <3


Sovkompis


Tjuvkik


Lion


Soffhäng


<3


Välkommen till världen!

Runt halv tre i natt bev jag moster för andra gången. Till vår stora förvåning såg en liten kille med mörkt hår dagens ljus. De flesta i familjen, ja alla tror jag, var övertygade om att det skulle bli en tjej, men icke. Istället kom en kille på 52,5 cm och 3880 gram. Han är en kopia av Maja när hon föddes, samma näsa och samma put på läpparna. Jag är så glad och stolt! I eftermiddag ska vi åka till sjukhuset och hälsa på. Längtar! Först måste jag ner och köpa ett par presenter!

Homemade Paella



Onsdagslyx


Husmanskost

I går åt vi för första gången falukorv i den här familjen. Tanken var att vi skulle ha husmanskostvecka, men pga av jobb och rep har det bara blivit en gemensam middag än så länge.



Ramos nya favoritplats


I tvättkorgen!


God morgon från Levis

I går började nya kursen för mig och Levis. Det var roligt och lärorikt. Levis kanske inte är kursetta än men han har gjort framsteg från att vi var där på introdukionskursen. Han går mycket bättre i koppel nu och lyssnar betydligt bättre. Nu kan vi t om gå förbi andra hundar utan att han kastar sig fram. Det krävs mycket av mig, jag måste hela tiden vara på hugget och det är ett evigt petande i rumpan, men han verkar förstå poängen.


Lättroad


Morning glory


Blonde

Det är inte ofta jag läser nu för tiden. Men häromdagen hittade jag en bok som fångade mitt intresse...



Wave

Snart i en hall nära mig



Tack syster för inflyttningspresenten!


Fettisdagen

Jag har glömt att visa hur det såg ut här hemma på fettisdagen.
Jag bakade för första gången laktosfria semlor till Calle. 


Proom


Lyx


Lördag 06.30

Tänk att det nu är så här ljust halv sju på morgonen!


Mello med Maja


Söndag i hundgården


Kompisar


Lötsjön


Tornparken

Idag satt jag och Levis i solen och väntade på att den arga lilla hunden som var i hundgården skulle gå därifrån. Passitivitet är ju inte Levis starka sida så det var bra övning.


Trotsåldern...

Ibland vill inte Levis göra som jag säger.

- Nej, jag väääägrar gå hem!


11 månader

Lill-Levis vägde igår, dagen innan sin 11 månaders dag, 18,4 kilo!

I dag är det en månad tills Levis fyller 1 år.
Stora killen!


Tjärlek


Mamma, vad gör du?


Pappa kom hem


Sällskap

Imorse hade vi sällskap av en kråka i hundgården. Den var väldigt intresserad av oss och Levis tyckte såklart det var superkul att jaga den när den kom nära.



RSS 2.0