4 veckor senare

Då har det gått fyra veckor sen jag började äta soppor. Trots att det varit lite kämpigt från och till så har det gått bättre än väntat. Förra veckan började jag smaka lite av det som låg på Calles tallrik, denna vecka är tanken att jag succesivt ska börja äta riktig mat. Tänkte dock fortsätta med soppor till lunch och mellanmål fram till och med torsdag. Idag började jag med att äta godis. Bra Sandra! Mådde illa efter bara några bitar, vilket var bra annars hade jag väl ätit tills alla kilon kom tillbaka direkt. Jag skyller på att jag har jätteont i halsen och att godis lenar...
Sammanlagt har jag nu gått ner 7,7 kg. Det är bra. Nu har jag bara 4 kilo kvar till min långsiktiga måkvikt, men det får ta några veckor, nu ska jag börja njuta av mat!!

På mattes mage


Sjuk helg


Art by C


Stora vaccinationsdagen - igen

Det var nästan ett år sen vi var och vaccinerade alla tre djuren och nu var det alltså dags igen. Vi skulle ha vaccinerat Levis lite närmare 1 -års dagen, men då hade han kennelhosta och fick därför inte. Sen rann det ut i sanden, som saker så lätt gör här hemma, men nu packade vi ihop oss allihop och åkte till djursjukhuset. Precis som förra året fick de mycket beröm för att det var så fina och duktiga. Om alla djur var som våra skulle det vara enkelt att jobba sa veterinären.


Proom


Ett år senare


Avslöjandet

Kan ni läsa baklänges?
Om inte så står det Köpenhamn 19-21 Juli!
MYS!


Uppdatering

Efter tre veckor och två dagar har jag nu gått ner 6,6 kilo. Det går som jag redan påpekat inte så fort längre men så länge det går neråt så får jag vara nöjd. Nu är det bara 5,2 kilo till min långsiktiga målvikt.


Resfnatt

Jag tror jag har fått resfnatt. Har kollat resor mer eller mindre hela dagen. Jämfört flyg, boende och paketresor. London kommer blir grymt, men då vi vill hitta på ännu mer skoj på semestern har vi precis bokat ännu en resa. Eller ialla fall boende och hemresa än så länge, sen ville inte hemsidan vara med längre. Men imorgon ska vi även boka resan dit så då avslöjar vi vart vi ska.

Just det, om någon helt frivilligt, innan vi ber er, vill hjälpa oss med Levis under några dagar när vi är borta så säg gärna till.



Fest i Dublin 2007


Första smakprovet

I går gjorde jag den här köttfärsomeletten till Calle. Den är så god!! Ni måste testa den. Hur vet jag då att den var god? Jo jag provsmakade faktiskt ett par tuggor, mina första tuggor fast föda på tre veckor. Denna vecka äter jag tre soppor om dagen och en portion Chili con carne, gjord på pulver. Nästa vecka kommer det ligga riktig mat på min tallrik, hur lycklig kommer jag inte vara då!? En sak som är säker är att man uppskattar mat betydligt mer när man inte "får" äta.


Portisdate


Glassar utan glass


Kräsen

Så här ser det ut efter att Levis plockat ut den rivna osten vi blandade i hans torrfoder igår. Varför äta torrfoder när man bara kan äta ost??


Levis dagliga arbetsuppgift

Hämta pappa på jobbet. Han vet precis vart han ska, och fort går det!


Triss i kärlek


Homemade latte


Härmapa

Att Ramos & Proom tycker om kartonger är ingen nyhet. Så fort det dyker upp en ny kartong här hemma ska de sitta i den. Nu har även Levis uppräckt hur mysigt det kan vara att sitta i en kartong...

 


Dragqueen


Just hanging around


Torsdagsnöje

Barnvakt till finaste lilla Pelle.
Han har blivit så stor...och glad =)


Vecka 3

Då har jag inlett sopp-vecka nummer tre. Matsäcken måse ha minskats under dessa två veckor för jag är inte alls lika hungrig längre. Viktminskningen gick dock inte alls lika snabbt andra veckan, men hittills har jag ändå gått ner 5.1 kilo, så jag är nöjd. Två veckor kvar och gärna -2-3 kilo till. Lagom till midsommar startar operation behålla nya vikten.


How Sweet?


Lördagsmys


04.00

Härom kvällen somnade vi i soffan innan Levis kvällspromenad. Vi vaknade till liv runt fyra igen och tog då en mycket tidig morgonpromenad. Till vår stora förvåning var vi långt ifrån ensamma ute. Det är sommar det.


Modell

Calle är snäll han.
Han ställer till och med upp som läppstiftsprovare :)


Buskul



Det kom en bild...


... jag är inte avundsjuk!


London baby!

Bokat och klart!



Vi börjar semestern med ett par dagar i London!
Buckingham Palace, Notting Hill, Westminister Abbey, Trafalgar Square, Big Ben, Madame Tussaud, Abbey Road, Piccadilly Circus!
Yeay!


RSS 2.0