Ramos

Ramos vill inte vara innekatt längre. Det visar han på flera sätt. Han jamar, kraffsar på dörren och nu senast kissade han i sängen. Vet inte riktigt vad vi ska göra åt detta, men något måste göras..


Livsnjutare


Nya kompisar

När vi var på landet fick Levis besök av tre snygga tjejer som turades om med att läxa upp honom och han la sig så fint på rygg varje gång för att visa underläge.


Utställningshund?


På vingliga ben

Nu är vi hemma igen efter några dagar på landet. Blev inget badande denna gång, iaf inte för husse och matte, men Levis badade ett par gånger. När vi kom hem gick vi en liten promenad i värmen då vi tyckte att det kom illaluktande gaser från baksätet på väg hem och tänkte att han kanske ville bajsa. Men vi hade tydligen fel. Men han var nog både trött och varm av den gassande solen här hemma så när han skulle kliva upp på en trottoarkant snubblade han två gånger och hamnade med huvudet först i trottoaren. Stackars kille. I bland när han är trött eller nyvaken är det som att hans framtassar är för stora för honom och att bakbenen är för vingliga och smala att de gör lite som de själva vill. Jag hopppas det bara är valpvingel. Har hört att koordinationen kan bli dålig om de blivit smittade av en fästing. Men annars är han väldigt pigg och äter bra. Nu är han snart 16 veckor och i förra veckan vägde han 9 kilo.


Nattugglor

Klockan är nu halv sex och vi har fortfarande inte gått och lagt oss. Inte ska vi göra det heller, iaf inte här hemma. Om någon timme kör vi till landet där det väntas loppisförsäljning hela dagen. Sova kan vi göra sen. Vi har ju semester!!!

 
                 Nyduschade med morgonkaffet!          Levis har dock mest sovit men behövde också morgonkaffe....


Converge


Calle träffade sångaren Jacob. Sen var han glad =)



Sista kvällen i Dalarna


Levis tar en promenad med Ozzy!



Beauty



En dag kommer även vår prins att bli en så här stilig kille!


Semesterfirande

Efter 1,5 veckas semester firade vi äntligen med det mousserande vinet!


Trädgårdsarbete


Söta barn


Mera bad


<3


Snygga kusin Ozzy


Mata fåren


BUS



GES

"jag är en djävel på kärlek"


Vi försöker...

...men det är inte lätt!


Vår vackra kille


Grodan nr 2

När vi kom fram hittade Levis direkt en stendöd groda




Grodan fick sedan en egen plats...


Mot Ludvika

I söndags tog vi alltså vårt pick och pack och åkte upp till Ludvika för några mysiga dagar på landet tillsammans med stora delar av Calles familj.



Vi har det bra, vi här bak i bilen...

Vi har det bra, vi här bak i bilen!


"Galna, vi är galna i glass"


Matmys


Fiske




Vi åkte kobbe igen






Playing with the camera

Vi hittade en rolig inställning på kameran som vi började leka med och det gav en hel del coola resultat...







En vacker kväll vid sjön






Musjägaren

Under den 1,5 vecka vi var på landet fångade katterna fler än tio möss. Här visar Ramos stolt upp sin fångst. Det gör ont i hjärtat att se, men sådan är naturen.




Mina fina killar


Glassmonster

Nu när det har varit så varmt har vi svalkat oss i flertalet glassar per dag. Även Levis har kommit underfunn med hur gott det är med glass...




These pads are made for swimming


Matinspiration



Fortsättning...

Jag hann inte blogga klart senast. Vi bestämde oss ganska hastigt i söndags att vi inte alls ville vara i stan hela den kommande veckan, istället packade vi om lite snabbt och åkte upp till Calles land utanför Ludvika. Nu är vi dock hemma igen då vi skulle på spelning igår och lyssna på ett av Calles favoritband, Converge. Men vi blir inte långvariga. På lördag åker vi tillbaka till Norrtälje, då ska vi sälja av oss lite skit på loppis.

Mer bad




Grodan


Sysselsättning

Detta gjorde pappa mer än ofta...


Frukost

En av de sakerna jag kommer sakna mest när vi är hemma i stan är de långa och goda frukostarna på altanen.



Norrtälje

När pappa var snäll och agerade hundvakt passade vi på att strosa runt en dag i Norrtälje..




Kompis

Calle fick en ny kompis!
En älg!


Bada Bada Bada








Grisslehamn



Kvällspromenad







Grilla

Att grilla hör sommaren till så det snålade vi inte med under veckan!





Kärlek på semestern


Grytsjön

När vi har fått nog av saltvattnet ute till havs har vi går ner till Grytsjön där termometern visat 25-27 grader under dessa dagar. Underbart! Levis älskar sandstranden där han fått tokryck mer än en gång...













Att kobba

 När Towe åkte kom Calle till landet och lite senare även mor och far.
Dagen därpå gjorde Levis debut på sjön då vi åkte ut med båten för att sola och bada på vad vi kallar en kobbe, något Calle aldrig hade hört. Han säger att han åkte kobbe...









Några dagar med Towe

De första dagarna på landet spenderades med Towe. Vi solade, badade och grillade...










2000 bilder!

Nu är vi tillbaka i den varma stan igen. Calle är på spelning och jag tänkte nu sätta mig med de 2000 bilderna jag tagit under 1,5 vecka på landet. Så snart blir det mycket bilder på bloggen!
Kan ju tillägga här att vi har haft det fantastiskt bra och det är ingen som är speciellt glad över att vara hemma, men förhoppningsvis åker vi snart tillbaka igen.


SEMESTER!

Då har man semester. I hela 5,5 vecka! Jo man tackar. Snart ska jag och Towe bege oss till landet med djuren och på fredag kommer Calle och sen mapa. Vi blir troligtvis borta i ca 1,5 vecka så under tiden kommer det inte bli några uppdateringar här. Men jag ska fota mycket så blir det bildbomb när vi kommer hem!
Trevlig sommar!


Det knakar...

...i Levis så mycket som han växer.
 I dag vägde han 7,7 kilo!!


Sällskapshund

Nu får vi sällskap när vi uträttar våra behov också. Här är Levis nya sovplats. Svalt och skönt tycker han.
Mindre fräscht kan jag känna, men jag är ingen hund.



Diet

Från hamburgare, bearnaisesås, pizza och annat onyttigt ser tallriken mer ut så här nu...


Den stora vaccinationsdagen

Idag tog vi med oss vårt lilla zoo och åkte till veterinären för drop-in-vaccination. Det var som djurskötaren kallade det, den stora vaccinationsdagen. Alla djuren var jätteduktiga och sa inte ett ljud av sprutan. De fick också beröm av vetrinären som sa att de var väldigt fina och snälla djur, då blir man som matte stolt. Levis var jättetrött av värmen och alla nya dofter och intryck i väntrummet att det såg ut som att han skulle somna när vetrinären tittade på honom. Djurskötaren tyckte också han var väldigt lugn och snäll. Ja han är inte alltid så här sa vi och tittade på våra händer...



Lilla familjen


Busungen



Älskar detn här bilden på Maja. Hon ser så busig ut!


Det sötaste

I måndags när vi var barnvakt gick vi på en långromenad längs vattnet. Åt glass och njöt av solen. Det var skönt att vi hade vagnen med oss för då kunde Levis få vila i den när han blev trött.
Hur sött är inte detta?



Tvärtemot


Så här kan Calles lunch se ut när han jobbar. Han går som ni ser inte på någon diet...
och tur är väl det!


Levis & Ozzy

För ett par veckor sen träffade Levis kusin Ozzy för första gången.
Liten möter stor...


RSS 2.0