Calle Sandra & Kurt


Små grodorna


Just nu..

...är lägenheten full av flytt- och banankartonger.
Ramos & Proom älskar det!


Separationsångest

Levis börjar förstå orden "du får stanna hemma". Vi brukar försöka lägga honom i sin bädd innan vi ska gå så att vi i lugn och ro kan klä på oss. Nu är det sällan det blir lugn och ro eftersom han alltid låter så här när han vet att han ska vara ensam. Detta är alltså INNAN vi går hemifrån. Det skär i hjärtat att höra honom.
Han skäller alltid en eller ett par gånger när vi gått men sen blir det tyst. Enligt grannarna har de aldrig hört honom yla eller skälla hysteriskt så detta är nog det mest dramatiska han har att bjuda på.


Kaxpelle

Efter all julskinka igår var det dags för Levis att springa av sig den i hundgården idag. Där träffade han också en
6-månaders samojedvalp. Det är första gången på länge som han träffar någon som är yngre än honom. Det märktes. Det kan också ha varit första gången som han morrar åt en annan hund. Jag blev helt chockad av att höra honom morra som han gjorde. Vi som trodde vi fått världens snällaste, nästan lite mesiga lilla hanhund. Men nu visade han att han minsann också har en tuff och hård sida. Han morrade och morrade och skulle målmedetet sätta den yngre valpen på plats. Vart tog våran lilla barnsliga valp som bara älskar allt och alla vägen? Liten är han iof fortfarande, 17.3 kg innan jul. Men nu fick vi ytterligare något att jobba med! Vill inte ha en kaxig hane som ska bråka med alla hanhundar, det har jag redan haft och vet hur jobbigt det är... 


God Jul


TACK

Tack alla som hjälpt oss med badrummet!!
Nu är det bara lite små detaljer kvar sen är det klart för försäljning!


Är han inte så...

...SÖT att man smälter!


Levis

Om ni undrar hur Levis ser ut när han är ute så kommer svaret här.



Nosen i backen!

Idag lekte Levis med en kasterad ledarhund, en jättesnäll labrador-hane. Levis tyckte han luktade väldigt speciellt och det var svårt att veta om det var en tik eller hane. Efter en stund bestämde han sig dock för att det nog var en tjej ändå och försökte sätta på "henne"...


Min första...

...alldeles egna julskinka!
Eller ja, Calles och min  <3


Snuffe igen

Nu är det nog inte lång tid kvar innan han faller....


Duschprojekt

Eftersom vi varit utan badrum de senaste dagarna har vi fått gå till föreningens gym där det finns dusch och bastu. Och vad gör man inte när man ska ut i kylan med blött hår...


Stackar Snuffe

Han smälter åt sidan...



Soffläge

Att sätta sig i soffan efter en lång arbetsdag är inte mitt smartaste drag för dagen. Men jag var tvungen att sätta mig ner med en kopp kaffe och bara andras  ut. Har varit full fart hela dagen, inte kaos tack och lov, men inte många lugna stunder. Har inte alls tid att sitta här egentligen, borde ta hand om kaoset här hemma. Så får det bli. Lite julmusik och mer kaffe så är jag snart igång.


Kära tomten

Ser du vart denna skulle passa perfekt?

                                                                       Ascaso dream!


 
I vårt nya kök!


I nattmössa

Halv tre och jag sitter med skrivkramp inför inlämningen imorgonbitti. Har skrivit sista ordet för inatt, men jag är inte nöjd och jag våndas lite för att lämna in och bli bedömd av de andra i min grupp. Vi ska kommentera andras texter utifrån kurslitteraturen på varje övningstext. Detta är dock sista inlämningen innan den 13 januari då det är en heldagsexamination. Så efter inlämninigen imorgon är det bara ett femdagars seminarie kvar, sen tar jag jullov. Jullov innebär först; måla badrum, flyttpacka och hinna med att köpa och slå in julklappar. Sen julmys!


Gosis


I väntan på husse...


Morgonpromenad


Julmys

Ja då har ni sett förberedelserna inför julmyset i lördags. Tyvärr var det många som inte kunde komma, verkade vara en fullspäckad helg för de flesta. Vi bor ju inte så stort ÄN, så det kanske är tur att inte alla man bjuder kan komma alla gånger.


Julbak


Chokladbak

I fredags tillbringade jag större delen av dagen i köket med julbak. Man kan väl säga att choklad var huvudingrediensen i årets bak..


It wasn´t me

Jag bär inte ansvaret för detta....


Behind the scene...


Busunge


Julig lunch


Mysstund


Snögubben Snuffe


Tjuvtitt


Our bedroom to be...



I går hade vi två mäklare här för att värdera lägenheten. Båda fick ett gott intryck, förutom badrummet, men det visste vi ju. Nästa vecka ska vi ta tag i det så vi kan fota lägenheten i mellandagarna. Inspektionen gick bättre än förväntat och jag hoppas att jag inte bara får tillbaka pengarna utan även går med vinst ur denna affär! 


Nya skor?


Att skapa

Vi slet, rullade, pillade, klappade och lappade....



...till slut blev vi färdiga.
Vad vi gjorde får ni se imorgon.


Vi älskar kartonger!


Jobbhelg

Måndag igen. I dag kommer mäklaren för att göra en första bedömning på lägenheten. Vad kan den vara värd tro? Jag älskar den (förutom badrummet), men sen är det också mitt allra första egna hem och det kommer säkert alltid vara speciellt. Nu blev det bara 2.5 år här men jag känner mig redo att gå vidare till något större. 

Både jag och Calle har jobbat hela helgen, känns som att den var över på ett ögonblick, skönt på ett sätt men läskigt hur fort tiden går. Levis var ensam några timmar i lördags men igår fick han leka med farbror Johan hela dagen. Det var rätt skönt att han var lika trött som vi andra igår kväll. Nu måste jag skynda mig att börja städa!


Bebis?

Jag och Calle har pratat om hur vårt barn skulle se ut om vi fick ett. Den skulle definitivt få utstående öron, det är vi överrens om. Jag hoppas den ska få Calles skrattgropar och markanta ögonbryn. Eller jag hoppas faktiskt att den ska få i stort sett allt från Calle. Och troligtvis blir det också så eftersom nästan alla bebisar jag sett har liknat sin pappa. Så även jag...


Adrenalin

1 timme!
Mer kunde jag inte sova. Direkt efter att jag somnat började jag drömma obehagliga drömmar och sedan fastnade jag i drömmen. Har ni varit med om det? När man sover fast man är vaken. Jag sa till mig själv i drömmen att öppna ögonen, men det gick inte. Jag har varit med om detta förr, det är jätteobehagligt. Kombinationen av att ha tagit sovmorgon och sedan köpt en lägenhet gör att kroppen inte finner ro. Nu ska jag sufa indredningsinspiration!

Grattis till oss!

I dag vann vi budgivningen på en 2:a i Sundbyberg!
I morgon skriver vi på papper och tillträde blir troligtvis 1:a februari
Vi är så glada!!!


Viktuppdatering

16,75 kilo




Calle vandaliserar


Julpynt

Det var två stycken som blev väldigt lyckliga när vi tog upp kartongerna med julpynt från källaren i veckan...


Nattpromenad


RSS 2.0